Leverans

Leverans

Du kommer att få ett ordererkännande via email från oss när vi mottagit din beställning. Efter det får du en leveransbekräftelse så fort vi behandlat och skickat iväg din order. Med denna får du ett spårningsnummer så att du kan följa ditt paket ända fram till valt utlämningsställe. Anger du ditt mobilnummer vid beställning får du ett SMS med din avi när paketet är klart att hämtas ut.

Vid rea kan det bli en försening i behandlingen av din beställning och leveranstiden kan bli lite längre. Hämtar du ej ut ditt paket inom 14 dagar skickas paketet tillbaka till oss. Då görs ett återköp automatiskt, men Hugo betalar ej eventuella fraktkostnader och tar en avgift på 200kr.

Frakt

Sverige - Fri frakt vid köp över 500 SEK

Europa - Fri frakt vid köp över 500 SEK

Övriga länder - 250 SEK

Uppskattade leveranstider är 1-3 arbetsdagar i Sverige och Europa och 2-5 arbetsdagar för resten av världen. Vi använder oss av DHL inom Sverige och Fedex för Europa och resten av världen


Hämta varor i butik - S:t Eriksgatan 39, Stockholm

Inom 24 timmar på vardagar om du väljer du att hämta din beställning i vår butik på S:t Eriksgatan i Stockholm. Din order är redo att hämtas upp då du fått din leveransbekräftelse via email. Ta med giltig legitimation och kvitto på din beställning. Ombud måste kunna visa både sin egen och din legitimation. Ingen fraktkostnad tillkommer vid leverans till butik. 

Utebliven eller försenad leverans

Vi ber dig kontakta vår kundtjänst om det är så att ditt paket inte kommit till ditt ombud inom 5 arbetsdagar (8 arbetsdagar inom Europa/Övriga Världen), så kan vi lokalisera problemet. Skulle ditt paket mot förmodan komma bort under transport till dig, står vi på Hugo som ansvariga för detta.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.