Byten & Returer

Byten och returer


Fria byten inom Sverige

Vill du byta hela eller delar av din order:

  1. Ring eller maila oss så reserverar vi den produkt eller storlek du vill byta till. Vi mailar dig en returfraktsedel som du kan sätta på ditt paket om du inte redan fick en.
  2. Skicka med följesedel och slå in ditt paket och lämna in det hos ett DHL-ombud.
  3. Vi skickar varan du vill byta till utan extra kostnad när vi fått din retur!

Du kan självklart även lämna in din retur i vår butik.


Skicka in eller lämna in din retur i butik

Du har som kund 14 dagars returrätt räknat från den dag du hämtar ut din order. Detta gäller även vid köp av prissänkta varor. Vi förutsätter att varan är i originalskick, dvs oanvänd och med eventuella etiketter och/eller förpackning intakta så att vi kan sälja dom igen. Du får naturligtvis prova varorna för att se att de passar, men var väldigt försiktig. Skor får endast provas inomhus. Vi förbehåller oss rätten att neka Returer/Byten. Du är ansvarig för varan tills dess att den ankommit till oss, varor som inte kommit fram återbetalas ej. Skulle det mot förmodan vara något fel på din beställning står vi självklart för returfrakten.

Tänk på att om du har köpt skor så är skokartongen en del av varan. Tejpa eller skriv inte direkt på kartongen. Om vi får tillbaka kartonger som är förstörda så tillkommer det en avgift om 200kr.

  1. Lämna in din retur tillsammans med följesedeln i vår butik, eller maila oss på support@hugo-sthlm.com så skickar vi dig en returfraktsedel per mail, om du inte redan fick en med din order. Följesedeln säkerställer att vi kan hantera din retur och återbetala dig så snabbt som möjligt. 
  2. Packa in din retur (gärna i samma påse/kartong du fick den i). Sätt på returfraktsedeln på ditt paket och lämna in paketet hos ett DHL-ombud.

Returer från övriga länder: Kunden står för frakt

Bor du i övriga länder (ej Sverige) och vill returnera en vara är det viktigt att du betalar både för frakt och tulldeklaration, annars kan vi inte ta emot din retur. Packa in din retur (gärna i samma påse/kartong du fick den i) och skicka med följesedeln. Skicka ditt paket till:

 

Kungsholmens Kläder AB                                                                                                                                                                                                               

Hugo Stockholm 

 S:t Eriksgatan 39 

 SE-112 34 Stockholm Sverige

Du får en bekräftelse per mail när vi tagit emot och behandlat din retur.

Reklamation

Vid reklamationer ber vi dig kontakta vår kundtjänst på 08-652 49 90 eller komma in till butik.  (vardagar 9-18) eller support@hugo-sthlm.com. Bifoga gärna bilder av felet på produkten för snabbare hanteringstid.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.